Onze vakjury kiest dé Ugly Belgian Website

Die website krijgt van Combell, naast eeuwige roem, ook een make-over en het nodige budget om 10 jaar lang van een prachtige website te genieten.

Hannes Coudenys

Hannes Coudenys

Hannes Coudenys is een bruisend vat vol ideeën. Zowel populaire fenomenen zoals de Smile Safari, of te gekke Facebookpagina's zoals 'Elke dag dezelfde foto van Kris & Dany' komen uit zijn hersenspinsels. Niet verwonderlijk dat hij ook de oprichter is van het creatieve agency HURAE. Met zijn verzameling Ugly Belgian Houses, en dan vooral de rubriek in Iedereen beroemd, werd hij bekend bij het brede publiek. Al kennen de één-kijkers hem sinds kort misschien eerder als 'sukkel'?

Het is bekend, Belgen bouwen graag. Soms is dat een lelijk huis en soms is dat een lelijke website.
Ugly Belgian Houses
Eva Mouton

Eva Mouton

Eva Mouton is vooral gekend van de getekende column 'Eva's gedacht' in De Standaard. Maar je kan haar herkenbare stijl ook terugvinden in muurtekeningen, boeken en zelfs op haar eigen stoffen. Hou je van schattige figuurtjes in funky kleurtjes? Dan zal je gek zijn op Eva haar merchandise!

Voor mijn website ontwierp ik mijn eigen lettertype. De eerste versie leek wel 'Comic Sans' van den Aldi, toen heb ik het toch maar wat hoekiger gemaakt.
Eva Mouton
Herman Maes

Herman Maes

Herman Maes is freelance online marketeer gebeten door het blogvirus. Hij heeft een technische achtergrond en wil de brug maken tussen klanten, marketing en development. Hij heeft een grote passie voor kennisoverdracht wat zich vertaalt in zijn blogs, presentaties en workshops. Zijn bekendste blog in de techwereld is Dailybits.

Ik sta op en ga slapen met het internet!
Dailybits
Joëlle Dubois

Joëlle Dubois

Joëlle Dubois is een prijswinnende artieste, met een gewaagde eclectische stijl. Ze zoekt vaak de grens op tussen mooi en 'lelijk' en haar werken zijn vooral ironisch te interpreteren. Ze zet onze kleine imperfecties in een niets verhullende spotlight en vraagt daarmee onze aandacht voor het gebrek aan privacy in deze digitale tijden.

Er zijn nog te veel mensen die het nut van een goede website niet serieus nemen. Een website is je uithangsbord en dus wel belangrijk hé.
Joëlle Dubois
Michiel VdV

Michiel Van de Veire

Michiel Van de Veire is al 8 jaar de lead webdesigner voor Combell, maar heeft daarnaast nog tal van eigen projecten. Het werken voor verschillende klanten met verschillende verwachtingen vindt hij boeiend en leerrijk. Zo kan hij niet alleen stijlen afwisselen, maar ook verschillende technologieën. Hij ontwikkelde ook zijn eigen to-do lijst web app: Workweek.

Of je nu een professional inschakelt of het helemaal zelf doet, er bestaat tegenwoordig geen excuus meer om een 'lelijke' website te hebben.
Combell
Win een Bol.com voucher

Nomineer en maak kans op een bol.com voucher t.w.v. €100!

Zelf een Ugly Belgian Website gespot? Nomineer 'm, zodat we kunnen meegenieten! En je kan er zelf nog een € 100 bol.com voucher mee winnen ook. Win-win!

Nomineer een website